Нашите ученици

Един работен ден Диди ми сподели, че започва инциатива за детски курс по Scratch.

Детето ми по това време беше в 4 клас, разказах му за курса, той изяви желение за участие. Премина при Диди два поредни курса.

Не е пропускал заниятие. Интерес, желание да подготви и представи решенията на задачите си пред Диди, добро настроение и разбирателство между тях двамата са впечатленията, които искам да споделя, и за които й отправям благодарности.

Аз и моя син й желаем да е все така усмихната, позитивна, обичаща децата и амбициозна да предава знания и споделя опит.

Славина, родител на Ники

 

За школата Soft Smart School“ научихме от нейния създател – Димитринка Цветкова и дъщеря ми Симона (12г.) се записа за курса по „Scratch“.

 

Изключително съм впечатлена от професионализма и подхода при провеждането на занятията. Децата днес израстват с компютри, но всяка възраст има нужда от специфична методика и лично отношение, за да могат да усъвършенстват заложбите си и да развият не дотам силните си страни. За мен като майка е много важно детето да се обучава в подходяща среда, която открихме в школата по програмиране на Димитринка Цветкова.

 

Посещавайки курса по „Scrach“ дъщеря ми Симона затвърди познанията си и получи много нови умения. Обучението за нея се превърна в забавление.

 

Препоръчвам на всички родители и деца Soft Smart School“. Благодарение на школата и лекторите й дъщеря ми повиши успеха си в училище по дисциплината „Информационни технологии“.

 

Надявам се да имаме възможност да посетим още интересни курсове както и непременно ще запиша и синът ми Алекс (9г.).

 

С признателност и благодарност

към целия екип на Soft Smart School“.

                                  

Евелина, родител на Симонка

 

Чувствах се идеално,научих много нови неща. Правехме игри и след това се забавлявах докато гледах различните разработки. Много ни помага когато имаме нужда. Бих искал пак да има.

Емо, наш ученик